Triple D

Mijn naam is Jonathan Mutebwa en ik heb een droom...

 

Drive

 

In 1993 is mijn road gestart. Tien jaar later ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de sport: atletiek. In het begin deed ik vooral meerkampen, maar al snel kwam ik erachter dat mijn talenten vooral bij de sprint lag, met name op de 60 meter (i), 100 meter en 200 meter. Vanaf dat moment groeide mijn passie voor de sport. In 2008 werk ik voor het eerst Nederlands kampioen U16. Vanaf dat moment ontstond de drive om als individuele atleet de beste te willen worden en zijn! Ik ging meer trainen om sterker en sneller te worden. In 2010 begon dit duidelijk z’n vruchten af te werpen, want in dat jaar werd ik Nederlands kampioen U18 op de 60 meter indoor en de 100 meter. Daarnaast pakte ik ook nog zilver op de 200 meter. Daarna werd het echter lastig. Als niet-ondersteunde atleet door NOC*NSF of de Atletiekunie is het lastig om financieel het hoofd boven water te houden. Om mijn hoofd wel boven water te houden heb ik een plan gemaakt om mijn sportcarriere te optimaliseren en daarvoor heb ik meer middelen nodig. Om het beste uit mijzelf te halen heb ik gestart met het bouwen van een winning team en dat is waar mijn ‘Smart Road’ start.

 

Doelen

 

Mijn ‘Smart road to success’ is universeel! In 2013 heb ik enkele weken samen met Churandy Martina mogen trainen in het nationale estafetteteam. Dit heeft mij veel kracht en vertrouwen gegeven, maar ook de overtuiging dat het vanaf nu anders moet. In 2014 heb ik mijn eerste doel behaald, het volledig afronden van mijn studiejaar als fysiotherapeut in opleiding. Later dat jaar heb ik mijn tweede doel behaald: het succesvol afronden van mijn crowdfunding campagne. In de komende jaren ga ik opzoek naar oplossing om het maximale uit mijzelf te halen. In dit doel speelt mijn winning team een belangrijke rol!

 

 

Dromen

 

Mijn droom is om deel te nemen aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. Mijn Smart Road geeft mij de mogelijkheid om deze dromen te verwezenlijken.

 

'Create your own'

 

Kernwaarden

 

Ambitie, Bewustzijn, Creativiteit, Discipline en Energie, oftewel: ACBDE. Dit zijn mijn pijlers die ervoor zorgen dat ik iedere dag met plezier naar de atletiekbaan ga en dat ik mijn Smart Road wil blijven bewandelen. Mijn ambities voor mijn sport leren mij om mijn grenzen te verleggen en dat gaat niet altijd zonder slag en stoot. Het geeft mij het bewustzijn dat het veel fysieke en mentale training vereist en de creativiteit om dit zo goed mogelijk te combineren met ook behulp van mijn winning team. Trainingen waarbij ik mijzelf als atleet en mens beter leer kennen, geven mijn de discipline en vooral de energie om het maximale uit mijzelf te halen!


Be part of my smart road

Ik creëer mijn eigen kansen op weg naar succes, op weg naar De Olympische Spelen 2020 in Tokyo, Japan. Heb jij ook dromen? En wil jij deel uitmaken van mijn smart road? Neem dan snel contact met mij op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 

CREATE YOUR OWN.

 

Website gesponsord door
QForma en Koen van Erve