Winning team

Ik creëer mijn eigen kansen op weg naar succes. Het open staan voor ontwikkeling geeft mij meer mogelijkheden en nieuwe inzichten voor verbeterpunten. Een ‘winning team’ bouwen om mijn ontwikkelingen om te zetten in kracht, dat leidt tot succes. Dit is mijn winning team:

 

Coach/trainer

 

Marita van Zwol

Winning team sinds 2016

 

Vanaf de zomer van 2016 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en word ik getraind en gecoacht door Marita van Zwol. Met dit nieuwe impuls creëer ik nieuwe wegen aan om het maximale uit mijn Smart Road te halen.

 

 

Fysiotherapeuten

 

Als atleet geloof ik erin dat een samenspel van fysiotherapeuten ervoor zorgt dat mijn lichaam optimaal kan presteren.  

 

Rick Menick 

Winning team sinds 2016

 

Joost Vollaard

Winning team sinds 2016

  • Sportfysiotherapeut en revalidatie bij Topsportief Sportfysiotherapie

 

Erik van Putten

Winning team sinds 2016

 

Osteopaat

 

Jeroen van Duursen

Winning team sinds 2014

 

Jeroen is mijn osteopaat en hij zorgt ervoor dat ik gezond en blessurevrij blijf. Ook is Jeroen erg actief betrokken bij de sportwereld. Zo is hij werkzaam bij Sportplein Eindhoven waar hij o.a. de (top)atleten van Eindhoven Atletiek begeleidt en de nationale seniorenselectie van het schoonspringen.

 

Voedingsdietiste

 

Brenda Frunt

Winning team sinds 2014

 

Hoe kun je lekker en toch gezond koken? Is het mogelijk verantwoord te eten zonder daarvoor uren in de keuken te staan? Kun je iets speciaals bereiden als je voor de ingrediënten niet eerst stad en land af wilt reizen? En kan voeding bijdragen aan een topprestatie? Jazeker! Brenda is de persoon achter het sportieve kookboek  Goud op je bord. Zij laat mij zien dat verantwoorde voeding een positieve bijdrage kan leveren aan een (top)prestatie.


Be part of my smart road

Ik creëer mijn eigen kansen op weg naar succes, op weg naar De Olympische Spelen 2020 in Tokyo, Japan. Heb jij ook dromen? En wil jij deel uitmaken van mijn smart road? Neem dan snel contact met mij op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 

CREATE YOUR OWN.

 

Website gesponsord door
QForma en Koen van Erve