Sponsors

Het bouwen van duurzaamheid, dat is hoe ik sponsoring zie. Met mijn Smart Road creëer ik mijn eigen kansen op weg naar success. Een weg die ik niet alleen kan bewandelen en daarom creëer ik een team van  sponsoren en suppliers om mij heen die mijn ontwikkelingen ondersteunen en mij de mogelijkheid geven om mijn dromen te realiseren.  

 

Met trots  presenteer ik hieronder mijn sponsors van mijn Smart Road:

 

Meetinglinq

 

Internationale leverancier

Winning team sinds 2018

 

Meetinglinq is een internationaal bedrijf wat jouw meetingen, conferenties en/of events tot een succes maakt. Sinds februari 2018 is Meetinglinq mijn trotse officiele sponsor. Zij maken het voor mij mogelijk om mij meer te focussen op mijn sportcarrière en daarmee betere voorwaarden te creëeen om mijn doelen & dromen te bereiken.

Hun motto luidt dan ook: ''When people meet, we make it possible''

 

PUMA

 

Sport- en Lifestyle kleding

Winning team sinds 2016

 

PUMA is een van werelds grootste sportmerken. Al meer dn 65 jaar heeft PUMA een geschiedenis van het maken van snelle productontwerpen voor de snelste atleten op de planeet. Zo is Usain Bolt, de snelste man van de wereld, het boegbeeld van PUMA! Sinds maart 2016 ben ik trotse ambassadeur van PUMA. Zij zorgen ervoor dat ik representatief mijn topprestaties kan bereiken in een zo'n kort mogelijk tijd! 

 

 

New Care Supplements

 

Sportvoeding

Winning team sinds 2014

 

Een goede voeding is belangrijk voor je lichaam, zeker wanneer je aan topsport doet. Voedingssupplementen kunnen een belangrijke aanvulling zijn. New Care Supplements heeft een uitgebreide voedingssupplementenlijn ontwikkeld, die is samengesteld volgens recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Een brede range producten uit het New Care assortiment heeft een NZVT goedkeuring. Dit betekent dat deze producten voldoen aan de dopingnormen en dus met zekerheid door topsporters kunnen worden gebruikt. Sinds oktober 2014 ben ik trotse ambassadeur van New Care Supplements en als officiële supplier voorzien zij mij van voedingssupplementen met het NZVT logo. Zo kan ik op een veilige manier mijn voeding aanvullen met een NZVT gekeurd voedingssupplement.

 

Crowdfunding campagne

 

Fanclub 

Winning team sinds 2014

 

Met behulp van het crowdfunding platform Wijzijnsport heb ik een van mijn eerste uitdagingen van mijn Smart Road succesvol kunnen afronden. In de nazomerse periode van 2014 heb ik de privilege gehad om een eigen Fanclub te creëren die in mij, mijn doelen en mijn dromen geloven.

Naast mijn Fanclub hebben ook bedrijven zoals Rubicon, Chiropratie Avalon, BAA, Sportface en Qform (de oprichters van deze website) zich verbonden aan de Fanclub mijn Smart Road to Succes!

 

Bekijk hier mijn Fanclub en de statestieken die mijn crowdfunding campagne tot een succes leiden.

 

Sponsor worden?

 

Het bouwen van een duurzame samenwerking, dat is hoe ik sponsoring zie. Als ondernemende atleet ben ik continu opzoek naar verbeterpunten om mijn talenten om te zetten in ontwikkeling. Om die leermomenten om te zetten in het leveren van topprestaties.

Ik onderhoud graag contact met andere personen, bedrijven en organisatie die zich willen verbinden aan mijn kernwaarden.

 

Wilt u mij ook steunen op weg naar Tokyo 2020? Sluit u dan aan bij mijn Smart Road en volg mijn journey. Hiermee wordt u op de hoogte gehouden van mijn carrière als sporter en kunt u kiezen uit een aantal leuke tegenprestaties.

 


Be part of my smart road

Ik creëer mijn eigen kansen op weg naar succes, op weg naar De Olympische Spelen 2020 in Tokyo, Japan. Heb jij ook dromen? En wil jij deel uitmaken van mijn smart road? Neem dan snel contact met mij op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 

CREATE YOUR OWN.

 

Website gesponsord door
QForma en Koen van Erve