In de media

Wil je niks missen van mijn Smart Road? Bekijk dan "Jonathan in de media".

Meetinglinq sponsort Jonathan Mutebwa

25 juli 2018

Jonathan Mutebwa kan heel hard lopen, daar hoeven we hem absoluut niet mee te helpen. De Eindhovenaar, die als fysiotherapeut in Amsterdam werkt, heeft maar 1 doel voor ogen...

 

Lees verder

 

Lees verder ›

Jonathan Mutebwa kan zich weer op sprinten richten

25 mei 2017

Ineens deed de kans zich voor waar hij eigenlijk nooit aan had gedacht. Het moment was voor Eindhovenaar Jonathan Mutebwa (24) rijp om opnieuw te starten...

 

Lees verder ›

Eef Kamerbeek Games in het teken van limiet pogingen voor EK en Spelen

20 mei 2016

Bij de Eef Kamerbeek Games, zaterdagavond (van 18.00 tot 20.30 uur) op Sportpark De Hondsheuvels in Eindhoven, hopen enkele Nederlandse topatleten limieten voor de EK in...

 

Lees verder ›

STAE-sprinters trainen optimaal in de warmte van Portugal

27 april 2016

In een zonnig Vilamoura in de Portugese Algarve trainen Jonathan, Esther, Judith en Sacha momenteel om zich voor te bereiden op het zomerseizoen....

 

Lees verder ›

Eigen initiatief estafetteploeg wordt niet beloond: Dat risico neem je

2 juli 2015

Na het indoorseizoen kregen de sprinters te horen dat er vanuit de Atletiekunie geen estafettetraject zou worden opgestart richting het EK onder 23 jaar. Jonathan Mutebwa nam daarop zelf het initiatief om de sprinters van zijn generatie bij elkaar te roepen.

 

Lees verder ›

Jonathan Mutebwa maakt rentree bij thuiswedstrijd maar het blijkt niet genoeg

29 juni 2015

Jonathan Mutebwa maakte afgelopen zaterdag zijn rentree tijdens de Eef Kamerbeek Games op zijn thuisbaan. Hij liep individueel en maakte geen deel uit van het team dat die dag de limiet liep.

 

Lees verder ›

Jonathan Mutebwa hoopt anderen te inspireren

23 september 2014

EINDHOVEN - Jonathan Mutebwa, sprinter uit de trainingsgroep van Erwin Mortier bij Eindhoven Atletiek, heeft een crowdfundingcampagne lopen.

 

Lees verder ›

Jonathan Mutebwa, “Mr. T”, verheugt zich op sterk bezette T-Meeting

12 mei 2014

Atletiekminnend Tilburg kijkt uit naar tweede Pinksterdag, maandag 9 juni. Dan staat bij A.V. Attila voor de vierde keer de T-Meeting op het programma (aanvang 12.00 uur). In de afgelopen drie jaren heeft deze wedstrijd bewezen een aanwinst op de atletiekkalender te zijn. Vele nationale toppers komen naar de snelle Mondo-baan in Tilburg om mooie prestaties neer te zetten.

 

Lees verder ›

'We zijn er geloof in blijven houden'

8 juli 2013

EINDHOVEN - De Talentvolle sprinters Jip Baltissen en Jonathan Mutebwa plaatsten zich op het nippertje met de Nederlandse estafette-ploeg voor de EK atletiek onder 23 in Finland. 

 

Lees verder ›

Vijf regio-atleten naar EK-23 in Tampere

2 juli 2013

EINDHOVEN - Jesper Arts uit Liessel, de Eindhovenaren Jonathan Mutebwa en Jip Baltissen, Sietske Noorman uit Best en de Valkenswaardse Jamie van Lieshout zijn door de Atletiekunie opgenomen in de selectie voor het EK onder 23 in Finland.

 

Lees verder ›

Jonathan Mutebwa wint voor de tweede keer op rij de 100m in Tilburg

22 mei 2013

Jonathan Mutebwa won afgelopen maandag voor het tweede jaar op rij de 100m tijdens de Losse Veter T-Meeting. Ook al ging het niet gemakkelijk. De sprinter moest knokken tot aan de finishlijn. ‘Ik had zaterdag ook al gelopen en dat voelde ik wel,’ gaf hij na afloop toe.

 

Lees verder ›


Be part of my smart road

Ik creëer mijn eigen kansen op weg naar succes, op weg naar De Olympische Spelen 2020 in Tokyo, Japan. Heb jij ook dromen? En wil jij deel uitmaken van mijn smart road? Neem dan snel contact met mij op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 

CREATE YOUR OWN.

 

Website gesponsord door
QForma en Koen van Erve