Triple D

Mijn naam is Jonathan Mutebwa en ik heb een droom...

 

Drive

 

In 1993 is mijn road gestart. Mijn ouders zijn vanuit DR Congo naar Nederland gevlucht en in een tussenstop in België ben ik geboren. 10 jaar na mijn geboorte ben ik in aanraking gekomen met de sport: atletiek. In het begin deed ik vooral meerkampen, maar al snel kwam ik erachter dat mijn talenten met name op de 100 meter en 200 meter lagen. Vanaf dat moment groeide mijn passie voor de sport. Als individuele atleet ontstond de drive om de beste te willen worden en zijn! Vanaf 2008 train ik dagelijks om sterker en sneller te worden. In 2010 begon dit duidelijk z’n vruchten af te werpen, want in dat jaar werd ik Nederlands kampioen op de 60 meter indoor en de 100 meter. Daarnaast pakte ik ook nog zilver op de 200 meter. Daarna werd het echter lastig. Als niet-ondersteunde atleet die ook nog studeert is het lastig om financieel het hoofd boven water te houden. Veel trainen, studeren en daarnaast ook werken heeft de afgelopen jaren helaas tot veel blessures geleid. Om meer te trainen heb ik meer middelen nodig, om het beste uit mijzelf te halen en dat is waar mijn ‘Smart Road’ start.

 


 

KERNWAARDEN: ABCDE

Ambitie, Bewustzijn, Creativiteit, Discipline en Energie. Dit zijn mijn pijlers die ervoor zorgen dat ik iedere dag met plezier naar de atletiekbaan ga en dat ik mijn Smart Road wil blijven bewandelen. Mijn ambities voor mijn sport leren mij om mijn grenzen te verleggen en dat gaat niet altijd zonder slag en stoot. Het geeft mij het bewustzijn dat het veel fysieke en mentale training vereist en creativiteit voor de laatste kennis, technieken en nieuwe hulpmiddelen. Trainingen waarbij ik mijzelf als atleet en mens beter leer kennen, geven mijn de energie en discipline om het maximale uit mijzelf te halen!

 

Biografie

Naam: Jonathan Mutebwa                                         
Discipline: 200 meter, 100 meter en 60 meter
   
Geboortedatum: 11 januari 1993
Nationaliteit: Nederlands
Woonplaats: Amsterdam
Vereniging: AV Lycurgus, Assendelft 
   
Maatschappelijk: (Algemeen) fysiotherapeut

 

Palmares Nederlandse Kampioenschappen

 

Goud             60 meter (i) junior u18 2010
  100 meter junior u18 2010
Zilver 200m  junior u18 2010
Brons 60 meter (i) junior u18 2009
  60 meter (i) junior u20 2012
  200 meter (i) junior u20 2012
finale 60 meter (i), 6e senior

2015

 

Persoonlijke Records

60 meter (i)         7.00                             (2016)                         
100 meter 10.76 (2012)  
200 meter 21.77  (2016)  

 

 

Doelen

 

Mijn ‘Smart road to success’ is universeel! In 2013 heb ik enkele weken samen met Churandy Martina mogen trainen in het nationale estafetteteam. Dit heeft mij veel kracht en vertrouwen gegeven, maar ook de overtuiging dat het vanaf nu anders moet. In 2014 heb ik mijn eerste doel behaald, het volledig afronden van mijn studiejaar als fysiotherapeut in opleiding. Later dat jaar heb ik mijn tweede doel behaald: het succesvol afronden van mijn crowdfunding campagne. In de komende jaren ga ik opzoek naar oplossing om het maximale uit mijzelf te halen. In dit doel speelt mijn winning team een belangrijke rol!

 

 

Dromen

 

Mijn droom is om deel te nemen aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. Mijn Smart Road geeft mij de mogelijkheid om deze dromen te verwezenlijken.

 

'Create your own'


Be part of my smart road

Ik creëer mijn eigen kansen op weg naar succes, op weg naar De Olympische Spelen 2020 in Tokyo, Japan. Heb jij ook dromen? En wil jij deel uitmaken van mijn smart road? Neem dan snel contact met mij op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 

CREATE YOUR OWN.

 

Website gesponsord door
QForma en Koen van Erve