Sponsors

Ik creëer mijn eigen kansen op weg naar success. Een weg die ik niet alleen kan bewandelen en daarom creëer ik een team van  sponsoren en suppliers om mij heen die mijn ontwikkelingen ondersteunen en mij de mogelijkheid geven om mijn dromen na te jagen. Samen kijken wij naar hoe zij mijn Smart Road kunnen ondersteunen en ik hun team kan versterken.  Zij maken met trots deel uit van mijn Smart Road:

 

PUMA

 

Sport- en Lifestyle kleding

Winning team sinds 2016

 

PUMA is een van werelds grootste sportmerken. Al meer dn 65 jaar heeft PUMA een geschiedenis van het maken van snelle productontwerpen voor de snelste atleten op de planeet. Zo is Usain Bolt, de snelste man van de wereld, het boegbeeld van PUMA! Sinds maart 2016 is PUMA mijn trotse sponsor. Zij zorgen ervoor dat ik representatief mijn topprestaties kan bereiken in een zo'n kort mogelijk tijd! 

 

 

CEP sports

 

Medische compressiekousen

Winning team sinds 2014

 

CEP is het sportmerk van Medi, een Duitse fabrikant van high-tech medische producten. De producten van CEP stimuleren de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen door de gerichte toepassing van compressie. Sinds februari 2014 maakt CEP deel uit van het winning team. Als officiële supplier voorzien zij mij van de juiste producten voor betere prestaties en een sneller herstel.

 

Runnersworld Eindhoven

 

Hardloopwinkel

Winning team sinds 2014

 

Runnersworld is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Je kunt bij ze terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Sinds april 2014 ondersteunen zij opweg naar succes. Zij creëren voor mij mogelijkheden om als atleet het maximale uit mijzelf te halen.

 

New Care Supplements

 

Sportvoeding

Winning team sinds 2014

 

Een goede voeding is belangrijk voor je lichaam, zeker wanneer je aan topsport doet. Voedingssupplementen kunnen een belangrijke aanvulling zijn. New Care Supplements heeft een uitgebreide voedingssupplementenlijn ontwikkeld, die is samengesteld volgens recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Een brede range producten uit het New Care assortiment heeft een NZVT goedkeuring. Dit betekent dat deze producten voldoen aan de dopingnormen en dus met zekerheid door topsporters kunnen worden gebruikt. Sinds oktober 2014 is New Care Supplements mijn trotse sponsor en als officiële supplier voorzien zij mij van voedingssupplementen met het NZVT logo. Zo kan ik op een veilige manier mijn voeding aanvullen met een NZVT gekeurd voedingssupplement.

 

QForma

 

Internetmarketing

Winning team sinds 2014

 

QForma helpt haar klanten te groeien dankzij internet. Ons multidisciplinaire team werkt dagelijks aan het ontwikkelen van effectieve responsive websites, webapplicaties en online marketingcampagnes. Qforma is oprichter van deze website en helpt mij op die manier op weg naar doelen.

 

Stichting Top Atletiek Eindhoven

 

Stichting

Winning team sinds 2014

 

Stichting Top Atletiek Eindhoven, kortweg STAE, heeft als visie dat topprestaties voortkomen uit organiseren en managen van optimale voorwaarden. STAE zal de initiator en gepassioneerde drijver zijn van deze voorwaarden voor atleten, trainers en verenigingen in de regio Eindhoven. STAE steunt mij op weg naar het EK onder 23 in Tallinn.

 

Sponsor worden?

 

Het bouwen van een duurzame samenwerking, dat is hoe ik sponsoring zie. Als ondernemende atleet ben ik continu opzoek naar verbeterpunten om mijn talenten om te zetten in ontwikkeling. Om die leermomenten om te zetten in het leveren van topprestaties.

Ik onderhoud graag contact met andere personen, bedrijven en organisatie die zich willen verbinden aan mijn kernwaarden.

 

Wilt u mij ook steunen op weg naar Tallinn? Sluit u dan aan bij mijn Smart Road. Hiermee wordt u op de hoogte gehouden van mijn carrière als sporter en kunt u kiezen uit een aantal leuke tegenprestaties.

 

Voor meer informatie over een toekomstige partnership, tegenprestatie of donatie, neem dan contact met mij op.


Be part of my smart road

Ik creëer mijn eigen kansen op weg naar succes, op weg naar De Olympische Spelen 2020 in Tokyo, Japan. Heb jij ook dromen? En wil jij deel uitmaken van mijn smart road? Neem dan snel contact met mij op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 

CREATE YOUR OWN.

 

Website gesponsord door
QForma en Koen van Erve